Un Aqua Park unic plin de distractie si adrenalina!

Aflat în Eforie Nord, într-o zonă de confort cu o largă accesibilitate, mai exact in perimetrul dintre Hotelul Europa si Lacul Belona, Eforie Aqua Park este primul parc acvatic destinat statiunilor din sudul litoralului, completand astfel necesarul de agrement al intregii zone.
Cu o capacitate de peste 3000 de locuri si cu facilitati similare parcurilor acvatice europene, Eforie Aqua Park se defineste ca fiind unica si principala atractie turistica ce are dotari destinate tuturor categoriilor de varsta si reuseste sa creeze astfel, premisele ideale pentru o vacanta perfecta.
Buna dispozitie este intretinuta de o echipa de specialisti, iar in fiecare zi organizam spectacole si petreceri interactive pentru copii si adulti, cu invitati speciali, oameni de cultura si cantareti celebrii.
Un lucru foarte important de mentionat este ca desi Eforie Aqua Park iubeste distractia, unul dintre principiile noastre de baza este dictat de calitatea si siguranta produselor oferite; parcul este supravegheat de salvamari si beneficiaza de echipe de prim ajutor si de urgenta, astfel incat cei care ne viziteaza sa-si poata petrece timpul liber in cele mai bune conditii.

Program de funcționare

Eforie Aqua Park este deschis din data de 17 iunie 2023, în intervalul orar 09:00 – 18:00

Putem Garanta

0%
Distracție
0%
Relaxare
0%
Timp cu familia
0%
Сomfort

Ne mândrim cu

0
Clienți fericiți
0
Evenimente
0
Topogane
0
Zone Relaxare

Galerie Foto

“Multumim din inimă Eforie Aqua Park pentru toate momentele minunate si de neuitat.. pe care le-am avut si noi impreuna cu fetitele noastre si care am avut ocazia sa le traim alaturi de voi. Singurul si indragitul loc de noi si in care ne intoarcem de fiecare data, in fiecare Vara.

Cornelia – Facebook

“Multumim pt minunata găzduire.. de 3 ani revin cu drag la Eforie Aqua Park…Sunteti minunați!!!

Alexandra – Facebook

Multumim pentru momentele de ne uitat ! ❤ vom veni si in 2021 ❤

Mihai – Facebook